Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,010 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,092 kg Valio karpalotäytettä
-
0,160 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,480 kg vettä
Pinnalle
-
0,910 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,273 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Pursota karpalotäytteestä ja vaniljakreemistä raidat taikinan päälle.
- Taita taikinanauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 8 cm:n pituisiksi paloiksi.
- Nostata, voitele kananmunalla ja paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Voitele pullat voisulalla ja "kasta" sokeriin.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
289 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
37,3 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Kalsium
21,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
329 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
42,4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa