Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,100 kg salottisipulia kuorittuna
- 0,250 kg valkoviiniä
- 0,250 kg valkoviinietikkaa
- 0,085 kg keltuaisia
-
0,250 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,003 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda salottisipuleita hetki kattilassa. Lisää valkoviini ja valkoviinietikka. Keitä kasaan kunnes jäljellä n. 1 dl nestettä. Siivilöi.
- Vatkaa keltuaiset nesteen joukkoon ja kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes vaalean kuohkeaa vaahtoa. Ota pois liedeltä.
- Vatkaa vähän kerrallaan joukkoon huoneenlämpöinen voi. Mausta suolalla.
- VINKKI: Maustamalla hollandaisen eri raaka-aineilla saat lopputulokseksi eri kastikkeita. Choron-kastike = mausta tomaattipyreellä. Sauce Maltaise = mausta appelsiininmehulla ja -kuorella. Bearnaise = mausta hienonnetulla rakuunalla, kirvelillä ja ruohosipulilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
462 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
45 g
Tyydyttynyt rasva
24,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Kalsium
41,7 mg
D-vitamiini
1,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
491 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
47,9 g
Tyydyttynyt rasva
26,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa