Siirry sisältöön
Kastikekoulu: Ruskea kastike
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Ruskean kastikkeen maku luodaan paahtamalla. Tästä ei ruskea kastike parane.

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Ainekset

  • 0,050 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,500 kg lihalientä
  • 0,010 kg worcesterkastiketta
  • 0,010 kg soijakastiketta
  • 0,003 kg suolaa

Ohje

  1. Paahda vehnäjauhoja pannulla miedolla lämmöllä kunnes kauniin ruskeaa, n. 15-20 min. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita joukkoon lihaliemi ja mausta Worcestershire-kastikkeella, soijalla ja suolalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 201 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2,3 g
Kalsium 7,4 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search