Siirry sisältöön
Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

Ainekset


Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen vihannessuikaleet ja purjoviipaleet. Keitä lähes kypsäksi.
  2. Lisää kirjolohi, perunasuikaleet ja Ruoka 13%. Kypsennä n. 8 min.
  3. Mausta keitto suolalla, valkopippurilla ja tillillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 234 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 16,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Kalsium 40,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search