Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,000 kg vähäsuolaista kalalientä
- 0,600 kg
- 0,600 kg pakaste purjoviipaleita
- 0,600 kg
-
1,500 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
-
0,700 kg
Valio kirjolohikuutioitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
- 0,006 kg suolaa
- 0,003 kg valkopippuria
- 0,020 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan liemeen vihannessuikaleet ja purjoviipaleet. Keitä lähes kypsäksi.
- Lisää kirjolohi, perunasuikaleet ja Ruoka 13%. Kypsennä n. 8 min.
- Mausta keitto suolalla, valkopippurilla ja tillillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
234 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Kalsium
40,8 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa