Siirry sisältöön
Kasvisletut

Kasvisletut

Lounaan kasvisruokasuosikki.

Kasvisletut

Ainekset

Täyte


Ohje

  1. Huuhtele ja valuta pavut. Kypsennä vihanneksia 200 asteessa, noin 10 min.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja chilikastike. Anna jäähtyä hieman ja lisää sitten crème fraiche ja timjami.
  3. Jaa täyte ohukaisille ja taita taskuksi. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
  4. Gratinoi 225 asteessa noin 5 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 595 kcal
Proteiini 23,9 g
Hiilihydraatti 42,3 g
Rasva 35,2 g
Tyydyttynyt rasva 16,1 g
Ravintokuitu 9,4 g
Suola 2,2 g
Kalsium 351,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search