Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,740 kg ruis-perunataikinaa
Täyte
- 1,500 kg pakastekasvissekoitusta
-
0,030 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,002 kg mustapippuria
- 0,023 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,030 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 0,006 kg suolaa
- 0,150 kg kananmunia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kermaviilitaikinat. Nosta levyt GN -astiaan leivinpaperin päälle.
- Hauduta kasvikset kypsiksi voissa. Lisää kuutioitu juusto ja sekoita kunnes se on sulanut. Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää joukkoon mausteet ja munat.
- Levitä täyte pohjalle. Kypsennä 170 asteessa n. 30 min.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
255 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
22,2 g
Rasva
14,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1 g
Kalsium
123 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
243 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
21,2 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa