Ainekset
Solttistaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,800 kg pakastekasvissuikaleita
- 0,200 kg riisiä keitettynä
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
-
0,600 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,020 kg hienonnettua persiljaa
- 0,200 kg kurkkusalaattia
- 0,012 kg aromisuolaa
- 0,012 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
- Valmista täyte sekoittamalla sulatettujen kasvisten joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle
- Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta
- Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
188 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
29,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
28,2 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa