Siirry sisältöön
Katkarapu-lohikakku

Katkarapu-lohikakku

Katkarapu-lohikakku

Ainekset

Pohja

Täyte

Koristeluun

  • 0,360 kg keitettyä (10 min) kananmunaa
  • 0,200 kg kylmäsavulohta
  • 0 kg sitruunaa viipaleina
  • 0 kg tuoretta tilliä

Ohje

  1. Halkaise pehmosämpylä kokonaisena puoliksi. Laita kansiosa talteen. Kostuta pohja maidolla.
  2. Hienonna sulatetut ja hyvin valutetut katkaravut. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Purista liivatelehdet kuiviksi.
  4. Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-rapuseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  5. Levitä täyte leivälle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
  6. Paahda osa leivän kannesta uunissa ja hienonna.
  7. Koristele leivänmuruilla, munalla, lohiviipaleilla, sitruunalla ja tillillä. Asettele leivän kannet leivosten viereen.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 444 kcal
Proteiini 24,2 g
Hiilihydraatti 33,9 g
Rasva 22,7 g
Tyydyttynyt rasva 10,6 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 1,7 g
Kalsium 132,1 mg
D-vitamiini 2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 15,3 g
Rasva 10,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sitruunaa
  • tuoretta tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search