Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,580 kg
-
0,100 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Täyte
- 0,400 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0,400 kg
- 0,005 kg valkopippuria
- 0,040 kg hienonnettua tilliä
- 0,010 kg liivatelehteä
- 0,045 kg sitruunamehua
- 0,200 kg
Koristeluun
- 0,360 kg keitettyä (10 min) kananmunaa
- 0,200 kg kylmäsavulohta
- 0 kg sitruunaa viipaleina
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise pehmosämpylä kokonaisena puoliksi. Laita kansiosa talteen. Kostuta pohja maidolla.
- Hienonna sulatetut ja hyvin valutetut katkaravut. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min. Purista liivatelehdet kuiviksi.
- Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-rapuseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
- Levitä täyte leivälle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
- Paahda osa leivän kannesta uunissa ja hienonna.
- Koristele leivänmuruilla, munalla, lohiviipaleilla, sitruunalla ja tillillä. Asettele leivän kannet leivosten viereen.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
444 kcal
Proteiini
24,2 g
Hiilihydraatti
33,9 g
Rasva
22,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
1,7 g
Kalsium
132,1 mg
D-vitamiini
2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- sitruunaa
- tuoretta tilliä