Ainekset
Pohja
- 0,500 kg ruisleipä viipaleina
- 0,500 kg sekaleipää viipaleina
Kostutukseen
- 0,750 kg kalalientä
Täyte
- 0,500 kg
-
0,500 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,600 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
- 0,020 kg sitruunapippuria
- 0,060 kg sitruunamehua
- 0,025 kg suolaa
- 0,033 kg liivatelehteä
- 0,100 kg vettä
- 0,500 kg
Pinnalle
- 0,375 kg
-
0,250 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Koristeluun
- 0,250 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0,250 kg tomaatti
- 0,150 kg kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Aseta vaaleat vuokaleipäviipaleet paperilla vuorattuun 1,5 l:n vuokaleipävuokaan. Kostuta leivät kalaliemellä.
- Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon pilkotut katkaravut, tilli, mustapippuri, sitruunamehu ja suola sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
- Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet kalaliemellä.
- Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa
- Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2116 kcal
Proteiini
65,5 g
Hiilihydraatti
110,9 g
Rasva
150,9 g
Tyydyttynyt rasva
86,3 g
Ravintokuitu
18,1 g
Suola
11,3 g
Kalsium
366,6 mg
D-vitamiini
1,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa