Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg Valio kaurakiekkoja
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg fariinisokeria
- 0,005 kg kardemummaa
- 1,000 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
-
0,300 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1,500 kg raparperipaloja
Vaniljajogurttivaahto
- 0,500 kg
- 0,500 kg
- 0,100 kg sokeria
- 0,002 kg vaniljajauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita sulatetut kaurakiekot, voisula, fariinisokeri ja kardemumma kutterissa tasaiseksi massaksi.
- Sekoita kinuskitäyte ja kuohukerma sekaisin.
- Levitä jäiset raparperipalat 1/1 GN-vuoan pohjalle, kaada ohennettu kinuski raparperien päälle ja lisää kauramassa tasaisesti koko vuokaan. Paista 175 °C uunissa n. 30-40 min.
Vaniljajogurttivaahto
- Vispaa jogurtti kerman, sokerin ja vaniljajauheen kanssa vaahdoksi. Tarjoile kaura-raparperihyveen kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
328 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
25,3 g
Tyydyttynyt rasva
14,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
112,3 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa