Siirry sisältöön
Kebab lähes kaikilla mausteilla

Kebab lähes kaikilla mausteilla

Kebab lähes kaikilla mausteilla

Ainekset

Pohja

  • 1,700 kg Valio GN -pizzapohjaa

Lisäksi

  • 1,000 kg ranskanperunoita
  • 1,500 kg kebablastua, pakaste
  • 0,500 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,200 kg pakaste paprikakuutioita
  • 0,150 kg jääsalaattia
  • 0,100 kg kurkkusalaattia

Kastike

Päälle

  • 0 kg tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

Pohja

  1. Halkaise rieskat puoliksi ja rullaa ne.

Lisäksi

  1. Kypsennä ranskalaiset.

Kastike

  1. Freesaa kebablastut, sipulit ja paprikakuutiot Oivariini rasvassa.
  2. Yhdistä aineet keskenään. Sipaise kastiketta rullattujen rieskojen sisäpinnalle ennen täyttöä.
  3. Kokoa annokset siten, että pohjalle ranskanperunat, seuraavaksi salaatti ja päälle freesatut täytteet ja lopuksi kurkkusalaatti.
  4. Viimeistele kastikkeella ja korianterilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1056 kcal
Proteiini 53,3 g
Hiilihydraatti 126,5 g
Rasva 34,9 g
Tyydyttynyt rasva 11,6 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 2 g
Kalsium 75,3 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal
Proteiini 13,4 g
Hiilihydraatti 31,7 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta korianteria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search