Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 1,700 kg Valio GN -pizzapohjaa
Lisäksi
- 1,000 kg ranskanperunoita
- 1,500 kg kebablastua, pakaste
- 0,500 kg pakastesipulikuutioita
- 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,200 kg pakaste paprikakuutioita
- 0,150 kg jääsalaattia
- 0,100 kg kurkkusalaattia
Kastike
- 0,150 kg
- 0,010 kg chilikastiketta
Päälle
- 0 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Halkaise rieskat puoliksi ja rullaa ne.
Lisäksi
- Kypsennä ranskalaiset.
Kastike
- Freesaa kebablastut, sipulit ja paprikakuutiot Oivariini rasvassa.
- Yhdistä aineet keskenään. Sipaise kastiketta rullattujen rieskojen sisäpinnalle ennen täyttöä.
- Kokoa annokset siten, että pohjalle ranskanperunat, seuraavaksi salaatti ja päälle freesatut täytteet ja lopuksi kurkkusalaatti.
- Viimeistele kastikkeella ja korianterilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1056 kcal
Proteiini
53,3 g
Hiilihydraatti
126,5 g
Rasva
34,9 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
2 g
Kalsium
75,3 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
265 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
31,7 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- tuoretta korianteria