Siirry sisältöön
Kebab-wrap

Kebab-wrap

Kebab-wrap

Ainekset

  • 0,500 kg kypsää tomaattia
  • 0,200 kg punasipulia
  • 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,030 kg mustapippurirouhetta
  • 0,020 kg hienoa sokeria
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 1,000 kg punainen chilipalko
  • 0,500 kg kebablastua, pakaste
  • 0,400 kg
  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa
  • 0,050 kg rucolaa

Ohje

  1. Kuutioi tomaatit ja punasipulit. Lisää joukkoon mausteet, sitruunanmehu, hienonnettu chilipalko, sulaneet kebablastut ja jogurtti. Anna maustua hetki kylmässä.
  2. Levitä täyte tasaisesti koko sulaneen GN-rieskan päälle ja laita toinen rieska kanneksi päälle. Ripottele pintaan rucolaa ja leikkaa annospaloiksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 149 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,8 g
Kalsium 44,6 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 4,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search