Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg kypsää tomaattia
- 0,200 kg punasipulia
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,030 kg mustapippurirouhetta
- 0,020 kg hienoa sokeria
- 0,012 kg suolaa
- 0,050 kg sitruunamehua
- 1,000 kg punainen chilipalko
- 0,500 kg kebablastua, pakaste
- 0,400 kg
- 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa
- 0,050 kg rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi tomaatit ja punasipulit. Lisää joukkoon mausteet, sitruunanmehu, hienonnettu chilipalko, sulaneet kebablastut ja jogurtti. Anna maustua hetki kylmässä.
- Levitä täyte tasaisesti koko sulaneen GN-rieskan päälle ja laita toinen rieska kanneksi päälle. Ripottele pintaan rucolaa ja leikkaa annospaloiksi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
149 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
14,1 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,8 g
Kalsium
44,6 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa