Siirry sisältöön
Kermainen merimiespihvi

Kermainen merimiespihvi

Kermainen merimiespihvi

Ainekset


Ohje

  1. Ruskista paistiviipaleet ja sipuli voissa pannulla. Mausta sokerilla.
  2. Kaada voidellun GN 1/1-65 -astiaan ruskistetut lihat ja sipuli ja ripota päälle puolet suolasta.
  3. Lisää astiaan pippurit ja puolitetut laakerinlehdet. Kaada vuokaan lihaliemi ja kotikalja.
  4. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 40 min. Peitä tarvittaessa kannella, jos saa liikaa väriä.
  5. Lisää joukkoon perunat ja loput suolasta. Sekoita varovasti, mutta tasaisesti.
  6. Jatka kypsennystä vielä 150 asteessa 40 min
  7. Lisää kerma ja kypsennä vielä 20 min, tai kunnes lihat ovat kypsiä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 453 kcal
Proteiini 34,3 g
Hiilihydraatti 36,6 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 21,6 g
Kalsium 199,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 10,6 g
Rasva 5,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 6,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search