Siirry sisältöön
Kermaperunat

Kermaperunat

Kermaperunat

Ainekset


Ohje

  1. Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-100 -astiaan. Ripottele päälle suolaa, pippuria. Levitä sipuli ja loput perunaviipaleet. Ripottele suolaa ja pippuria. Kaada astiaan kerma.
  2. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 351 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 29,2 g
Rasva 23,7 g
Tyydyttynyt rasva 14,1 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,8 g
Kalsium 51,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal
Proteiini 2,2 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search