Siirry sisältöön
Kesän mansikkakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kesän mansikkakakku

Kesäkakku täytetään tuoreilla marjoilla ja diplomaattikermalla, eli kerman ja vaniljatuorejuuston sekoituksella. Se maistuu hyvältä, pysyy jämäkkänä ja leikkaantuu kauniisti.

Kesän mansikkakakku

Ainekset


Ohje

  1. Kostuta kakkupohja maidolla.
  2. Levitä kerros mansikkatäytettä.
  3. Laita puolitetut mansikat päälle.
  4. Vaahdota kerma ja lisää vanilja-tuorejuustotäyte. Vaahdota kuohkeaksi. Pursota täyte mansikoiden päälle.
  5. Laita toinen pohja päälle ja kostuta. Anna tekeytyä kylmässä.
  6. Vaahdota kerma ja OG whipping. Kuorruta kakun pinta vaahdolla ja koristele pursotuksin.
  7. Koristele kakun pinta mansikoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 5976 kcal
Proteiini 68,3 g
Hiilihydraatti 407,6 g
Rasva 447,9 g
Tyydyttynyt rasva 265,1 g
Ravintokuitu 24,2 g
Suola 5,3 g
Kalsium 883 mg
D-vitamiini 2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 14 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search