Siirry sisältöön
Kevätkala

Kevätkala

Kevätkala

Ainekset

  • 1,880 kg
    Valio kirjolohifilee annospaloja
    Suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
    Valio kirjolohifilee annospala 5 kg (á 150 g)
  • 0,100 kg sitruunamehua
  • 0,003 kg mustapippuria
  • 1,000 kg pakaste paprikasekoitusta
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,025 kg fariinisokeria
  • 0,007 kg currya
  • 0,500 kg
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 0,020 kg vehnäjauhoja

Ohje

  1. Levitä kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja anna sulaa yön yli.
  2. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Levitä paprikasekoitus kalapaloille.
  3. Yhdistä kuohukerma, mausteet ja jauhot. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 499 kcal
Proteiini 31,7 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 36,9 g
Tyydyttynyt rasva 11,6 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,7 g
Kalsium 39,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal
Proteiini 16,8 g
Hiilihydraatti 4,5 g
Rasva 19,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search