Ainekset
Tuulihattupohja
- 1,000 kg vettä
-
0,150 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,700 kg vehnäjauhoja
- 1,000 kg kananmunia
Pinnalle
- 0,285 kg
Täyte
-
1,200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,800 kg saunapalvikinkkua hienonnettuna
- 0,400 kg pakastesipulikuutioita
- 0,400 kg kurkkusalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä vesi ja voi. sekoita joukkoon jauhot ja jatka sekoittamista kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Siirrä massa vispauskoneeseen ja anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vispaa kunnes massa on tasaista ja kiiltävää. Pursota massasta pieniä palloja ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista pohjat 220 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Pidä höyrypelti kiinni koko paistamisen ajan
- Valmista kinkkutäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet.
- Täytä jäähtyneet tuulihattupohjat em. täytteellä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
10860 kcal
Proteiini
489,6 g
Hiilihydraatti
702,7 g
Rasva
646,9 g
Tyydyttynyt rasva
327,6 g
Ravintokuitu
38 g
Suola
39,2 g
Kalsium
3692,8 mg
D-vitamiini
23,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
11,8 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa