Ainekset
Pohja
- 0,430 kg
Kinuskikreemi
-
0,200 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Täyte
- 1,200 kg Valio karpalotäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kinuskikreemi: Sekoita huoneenlämpöinen voi ja kinuskitäyte. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi.
- Sulata vetopohja ja levitä sille tasainen kerros karpalotäytettä. Levitä karpalotäytteen päälle kerros kinuskikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1698 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
270,2 g
Rasva
61,1 g
Tyydyttynyt rasva
32,9 g
Ravintokuitu
10,4 g
Suola
2,5 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
38,1 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa