Ainekset
Pohja
- 0,860 kg
Kostutus
- 0,180 kg vettä
- 0,020 kg sokeria
Täyte
- 0,600 kg Valio mansikka-raparperitäytettä
Kinuskikerma
- 1,000 kg
- 0,500 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Pinnalle
- 1,400 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Jaa resepti
Ohje
- Kostuta vaaleat vetopohjat sokerivedellä. Levitä toisen pohjan päälle kerros mansikka-raparperitäytettä.
- Sekoita kerma ja kinuskitäytetäyte. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
- Levitä kinuskikermavaahtoa täytteen pinnalle tasainen kerros ja laita vetopohja päälle. Levitä vetopohjan päälle ohyt kerros kinuskikermavaahtoa. Jaa pohja 5x5 cm:n paloiksi. Pursota pinnalle kinuskikermasta puolipallot. Pakasta pohja.
- Leikkaa kohmeinen pohja leivoksiksi ja pakasta .
- Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi (mieluiten vesihauteessa). Kasta jäiset leivokset sulaan kinuskitäytteeseen. Anna pinnan hyytyä ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
90 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
7,7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
8,9 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
11,8 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa