Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,250 kg
Valio kirjolohikuutioitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
- 0,100 kg sitruunamehua
- 0,012 kg suolaa
- 2,500 kg peruna-sipulisekoitusta
- 0,300 kg appelsiinimarmeladia
-
0,500 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
-
0,500 kg
Valio HYLA® rasvatonta maitoaLaktoositon rasvaton maito UHT on monikäyttöinen ja terveellinen maito, jota voi nauttia ruokajuomana tai käyttää…
- 0,080 kg
- 0,030 kg mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita sulaneiden kirjolohikuutioiden joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta. Yhdistä voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kirjolohikuutiot, peruna-sipulisekoitus ja appelsiinimarmeladi.
- Sekoita keskenään ruoka 13% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
- Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
395 kcal
Proteiini
21,4 g
Hiilihydraatti
34,8 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Kalsium
128 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa