Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,100 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,400 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,400 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg fariinisokeria
- 0,060 kg jauhettua kanelia
-
0,060 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Voiteluun
- 0,078 kg kananmunaa
Pinnalle
- 0,078 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
- Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri, kaneli ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä taikina maton päälle. Rullaa matto.
- Leikkaa rulla 73 g:n paloiksi. Paina palojen keskusta alas korvapuustiksi.
- Nostata korvapuustit. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista korvapuustit 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
263 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
39,1 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Kalsium
36,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
337 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
50,2 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa