Siirry sisältöön
Korvapuusti Croissantti

Korvapuusti Croissantti

Korvapuusti Croissantti

Ainekset

Lisäksi

Päälle

  • 0,100 kg vettä
  • 0,100 kg sokeria
  • 0 kg jauhettua kanelia
  • 0 kg sokeria

Ohje

  1. Sulata ja nostata croissantit.
  2. Paista kypsäksi.

Lisäksi

  1. Halkaise kroissantit ja täytä.

Päälle

  1. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Voitele croissantin kannet liemellä.
  2. Pyöritä kannet kaneli-sokerissa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 387 kcal
Proteiini 8,8 g
Hiilihydraatti 52,6 g
Rasva 16 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,6 g
Kalsium 0,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 310 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 42,1 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • jauhettua kanelia
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search