Siirry sisältöön
Korvapuustiletti

Korvapuustiletti

Korvapuustiletti

Ainekset

Koristeluun

  • 0 kg raesokeria

Ohje

  1. Halkaise sulaneet korvapuustit pituussuunnassa kahtia.
  2. Pyörittele palat nauhaksi ja kierrä ne toisiinsa. Nostata.
  3. Voitele ja koristele raesokerilla.
  4. Paista 200°C n. 15 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 210 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 36,4 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,3 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 52 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • kokomunamassaa
  • raesokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search