Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,160 kg ilmakuivattua kinkkua
- 0,600 kg spagettia
- 0,400 kg punasipulia
-
0,030 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,045 kg balsamiviinietikkaa
- 0,010 kg sokeria
-
1,000 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,500 kg
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
-
0 kg
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.
- Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
- Sekoita joukkoon kerma, koskenlaskija, sekä valutettu pasta. Kuumenna ja sekoita nopeasti.
- Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku ja halutessasi AURA juustoa. Tarjoile heti.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
592 kcal
Proteiini
30,9 g
Hiilihydraatti
45,5 g
Rasva
35,9 g
Tyydyttynyt rasva
19,6 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
3,8 g
Kalsium
612,9 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
18,2 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- Valio AURA® juustoa