Siirry sisältöön
Koskenlaskija tortilla espagnola

Koskenlaskija tortilla espagnola

Koskenlaskija tortilla espagnola

Ainekset


Ohje

  1. Leikkaa raa'at, kuoritut perunat ja sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Paista laakeassa, pinnoitetussa pannussa miedolla lämmöllä Oivariini rasvassa n. 20 min tai kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää munamassa ja juustomuru peruna-sipuliseoksen joukkoon.
  4. Halutessasi voit lisätä vielä hyvin valutetut pinaatit.
  5. Kypsennä miedolla lämmöllä pannun reunoilta keskelle vetäen, jotta munamassa kypsyy tasaisesti.
  6. Kumoa kokonaan hyytynyt tortilla pannua suuremmalle lautaselle ja valuta se takaisin paistinpannuun ruskistunut puoli ylöspäin.
  7. Jatka paistamista, kunnes tortilla on molemmin puolin kypsä.
  8. Anna jäähtyä. Nosta jääkaappiin n. tunniksi.
  9. Leikkaa tortilla 16 osaan. Tarjoa tapaksina.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 91 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Kalsium 57,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
  • mustapippuria myllystä
  • pakastepinaattia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search