Siirry sisältöön
Koskenlaskijaa ja lakua

Koskenlaskijaa ja lakua

Koskenlaskijaa ja lakua

Ainekset

Lisäksi

  • 0 kg valmiita tartalettipohjia
  • 0,150 kg lemon curdia

Koristeluun

  • 0 kg salmiakkimakeisia

Ohje

  1. Yhdistä Koskenlaskija, sokeri, lakritsijauhe ja kerma sifoniin.
  2. Lisää kaksi patruunaa ja ravista ennen käyttöä.
  3. Lisää tartalettipohjiin pieni täplä lemon curdia.
  4. Pursota massa päälle.
  5. Koristele.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 85 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 7,1 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Kalsium 19,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 339 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 28,3 g
Rasva 24,3 g
Tyydyttynyt rasva 14 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • valmiita tartalettipohjia
  • salmiakkimakeisia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search