Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,680 kg tuorepasta lasagnelevyjä
- 1,000 kg pekonia
-
0,050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,005 kg rouhittua mustapippuria
- 0,006 kg suolaa
- 0,500 kg kesäkurpitsaa, pakastesuikaleina
-
1,000 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,600 kg
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuleita, pekonia ja kesäkurpitsaa Oivariini rasvassa.
- Lado Gn 1/1 -65 vuokaan ensin täytettä ja aseta päälle lasagnelevy. Seuraavaan kerrokseen sulatejuustoa, täytettä ja juustoraastetta.
- Toista kerrokset niin, että päällimmäiseksi tulee täytettä ja suletejuustoa sekä juustoraastetta.
- Kypsennä uunissa n.180 asteessa n. 25 min.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
515 kcal
Proteiini
22,9 g
Hiilihydraatti
17,8 g
Rasva
38,6 g
Tyydyttynyt rasva
18,2 g
Ravintokuitu
3,9 g
Suola
3,4 g
Kalsium
419,9 mg
D-vitamiini
0,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
296 kcal
Proteiini
13,2 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa