Siirry sisältöön
Koskenlaskijan lihamureke

Koskenlaskijan lihamureke

Koskenlaskijan lihamureke

Ainekset


Ohje

  1. kuullota sipulit voissa. Jäähdytä. Sekoita ainekset keskenään massaksi. Levitä murekeseos kostutetuin käsin voideltuun GN 1/1-65 -astiaan. Paina ruudutus pintaan esim. 4 x 8. Paista yhdistelmäuunissa 175 asteessa n. 45 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 367 kcal
Proteiini 19,8 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 29,5 g
Tyydyttynyt rasva 14,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,8 g
Kalsium 193,1 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search