Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 12,500 kg
-
4,000 kg
Valio kirjolohisuikaleitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
-
1,700 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1,500 kg pakastesipulikuutioita
- 0,050 kg hienonnettua tilliä
- 0,050 kg sitruunan kuori raastettuna
- 0,060 kg suolaa
- 7,000 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita sulatetut perunaviipaleet, kala, murennettu Koskenlaskija, sipuli, tilli ja mausteet. Lado GN-vuokiin. Tai kokoa kerroksittain. (100 annoksen ohjeesta tulee n. 5 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
- Kaada ruokakerma vuokiin (n. 1,4 l / vuoka) ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa (kosteus 60 %) n. 50 min.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
342 kcal
Proteiini
14,7 g
Hiilihydraatti
24,4 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,2 g
Kalsium
131,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa