Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
11,300 kg
Valio kirjolohisuikaleitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
- 0,060 kg suolaa
- 1,300 kg maustekurkkukuutioita
- 1,000 kg pakaste purjoviipaleita
- 0,130 kg hienonnettua tilliä
-
1,700 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Kastike
- 5,000 kg
- 0,130 kg vähäsuolaista kalaliemijauhetta
Pintaan
- 0,270 kg juoksevaa hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata kirjolohisuikaleita yön yli kylmässä (100 annoksen ohjeesta tulee 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta sulaneet kalat suolalla. Ripottele pinnalle maustekurkkukuutiot, purjo, tilli ja murennettu Koskenlaskija.
- Valmista kastike sekoittamalla ruokakerma ja kalaliemijauhe. Kaada liemi vuokiin (n. 8 dl / 1/1 GN-vuoka).
- Valuta lupuksi vuokien pinnalle juoksevaa hunajaa. Paista yhdistelmäpaistolla 160 C noin 20 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
371 kcal
Proteiini
26 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
27,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,6 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
13,1 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa