Siirry sisältöön
Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Koskenlaskijan pinaatti-lohitaskut

Ainekset

Täyte


Ohje

  1. Sulata annoskalapalat. Tee jokaisen palan päälle keskelle viilto nahkaan saakka. Jätä päät yhteen, joten palasta muodostuu tasku.
  2. Valmista täyte. Sulata pinaatti. Hauduta pinaattia ja sipulia voissa hetki pannulla. Lisää smetana, sulatejuustomuru ja mustapippuri. Kun juusto on sulanut lisää tilli.
  3. Täytä lohitaskut täytteellä. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 564 kcal
Proteiini 37,6 g
Hiilihydraatti 1,6 g
Rasva 45,4 g
Tyydyttynyt rasva 17,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,5 g
Kalsium 291 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 209 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 0,6 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search