Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0 kg suolaa
Täyte
- 0,400 kg pakastepinaattia
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg
-
0,400 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata annoskalapalat. Tee jokaisen palan päälle keskelle viilto nahkaan saakka. Jätä päät yhteen, joten palasta muodostuu tasku.
- Valmista täyte. Sulata pinaatti. Hauduta pinaattia ja sipulia voissa hetki pannulla. Lisää smetana, sulatejuustomuru ja mustapippuri. Kun juusto on sulanut lisää tilli.
- Täytä lohitaskut täytteellä. Kypsennä 200 asteessa 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
564 kcal
Proteiini
37,6 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
45,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,5 g
Kalsium
291 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
0,6 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- mustapippuria myllystä