Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,200 kg porsaanlihakuutioita
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,000 kg valkokaalia suikaloituna
- 0,500 kg pakastesipulikuutioita
- 0,500 kg Valio gratiinikasviksia
- 0,020 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,700 kg lihalientä
- 0,006 kg salviaa
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
- Lisää kaalisuikaleet, sipuli ja gratiinikasvikset. Ripottele päälle koskenlaskija muru, lihaliemi, salvia ja persilja.
- Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa lihalientä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
187 kcal
Proteiini
20,6 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,5 g
Kalsium
124,5 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
3,5 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa