Siirry sisältöön
Koskenlaskijasinappi

Koskenlaskijasinappi

Koskenlaskijasinappi

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita sinappijauhe ja sokeri kattilassa. Lisää loput aineet.
  2. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Jos sinappi tuntuu liian paksulta, lisää vielä tilkka omenatäysmehua.

Vinkki

Sinappi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 516 kcal
Proteiini 25,2 g
Hiilihydraatti 25,5 g
Rasva 35,1 g
Tyydyttynyt rasva 17,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 2,9 g
Kalsium 591,5 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 262 kcal
Proteiini 12,8 g
Hiilihydraatti 12,9 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search