Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,300 kg kurkkua
-
0,200 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,010 kg liivatelehtiä
- 0,500 kg
- 0,400 kg
- 0,012 kg sokeria
- 0,015 kg hienonnettua tilliä
- 0,002 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
- 0,045 kg sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa GN 1/4-65 -astia tuorekelmulla. Leikkaa kurkku ja kylmäsavu kirjolohifilee pieniksi kuutioiksi.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 min. Yhdistä kurkku- ja kalakuutioiden sekaan raejuusto, ruokajogurtti, sokeri, tilli ja pippuri. Liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan sitruunamehuun, älä keitä. Lisää liivateseos sekoittaen muiden ainesten joukkoon.
- Kaada seos vuokaan. Anna hyytyä yön yli kylmässä. Kumoa ja koristele pinta haluamallasi tavalla. Tarjoa alkupalana noutopöydässä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
94 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
52,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa