Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Miso-glaseerattu kurpitsa ja kurpitsapyre
- 2,000 kg myskikurpitsaa
- 0 kg karkeaa merisuolaa
- 0,100 kg rypsiöljyä
- 0,012 kg suolaa
- 0,050 kg misotahnaa
- 0,050 kg riisiviinietikkaa
- 0,010 kg seesamöljyä
-
0,200 kg
Valio Oddlygood® Easy Whipping vispituotettaOddlygood® Easy Whipping on kasvipohjainen vaihtoehto vispikermalle. Lempeän makuinen ja kauniin valkoinen vaahto vatkautuu helposti…
- 0,050 kg paahdettuja kurpitsansiemeniä
Kirvelifraiche
-
0,400 kg
Valio Oddlygood® Dream Fraiche tuotettaValio Oddlygood® Dream Fraiche on ihanan täyteläinen, kasvipohjainen vaihtoehto ranskankermalle kylmään ja lämpimään kokkailuun sekä…
- 0,100 kg tuoretta kirveliä hienonnettuna
- 0,050 kg riisiviinietikkaa
- 0,012 kg suolaa
Kurpitsansiemenkeksi
- 0,200 kg kurpitsansiemeniä
- 0,050 kg chia-siemeniä
- 0,050 kg rypsiöljyä
- 0,004 kg suolaa
- 0,200 kg kuumaa vettä
Viimeistelyyn
- 0,020 kg tuoretta kirveliä
- 0,010 kg piparjuurta raastettuna
Jaa resepti
Ohje
Miso-glaseerattu kurpitsa ja kurpitsapyre
- Puolita kurpitsa keskikohdasta. Kypsennä kapeampi pääty kuorineen suolapedillä (leikkuupinta suolaa vasten) 190 °C uunissa, n. 45 min.
- Poista kurpitsan toisesta puolikkaasta kuoret ja siemenet, leikkaa lohkoiksi ja paahda rypsiöljyn ja suolan kanssa 190 °C uunissa n. 30 min.
- Sekoita miso, riisiviinietikka ja seesamöljy sekaisin.
- Valmista pyre paahdetuista kurpitsalohkoista (ilman paistoöljyä) ja Easy Whippingistä. VINKKI: Jos tarvitset pyreestä lämpöä kestävän version, niin vaihda tuotteeksi Valio Oddlygood® Easy Cooking.
- Jäähdytä suolapedillä kypsennetyt kurpitsat. Viipaloi ja stanssaa kuoret pois. Leikkaa haluamaasi muotoon ja sivele palat misoglacella. Ripottele pinnalle hienonnettua kurpitsansiementä.
Kirvelifraiche
- Sekoita raaka-aineet sekaisin.
Kurpitsansiemenkeksi
- Sekoita raaka-aineet ja anna turvota vähintään 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Levitä massa leivinpaperin päälle pellille, laita päälle toinen paperi ja pelti ja paista 190 °C uunissa n. 10 min. Poista päällimmäinen pelti ja leivinpaperi ja paista vielä n. 10 min.
Viimeistelyyn
- Kokoa annos. Viimeistele tuoreella kirvelillä ja raastetulla piparjuurella.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
239 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
21,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
3,9 g
Suola
1,8 g
Kalsium
86,9 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- karkeaa merisuolaa