Siirry sisältöön
Kuuma Koskenlaskijakinuski ja jäisiä puolukoita

Kuuma Koskenlaskijakinuski ja jäisiä puolukoita

Kuuma Koskenlaskijakinuski ja jäisiä puolukoita

Ainekset

Lisäksi


Ohje

Kinuskikastike

  1. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 2 - 3 min.
  2. Tarjoa kuumana jäisten puolukoiden kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 205 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 29,1 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,6 g
Kalsium 102,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search