Ainekset
Pohja
- 0,256 kg
Lakritsitäyte
-
0,300 kg
Valio vaniljakreemitäytettäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 0,100 kg lakritsikastiketta
Täyte
-
1,000 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,300 kg sokeria
- 0,100 kg vettä
- 0,025 kg liivatelehteä
- 0,500 kg
Pinnalle
- 0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,140 kg lakritsikastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Ota vetopohjasta Ø 6 cm:n pohjia. Voitele Ø 6 cm:n renkaat ruokaöljyllä ja kasta tomusokeriin. Laita pohjat renkaiden pohjalle.
- Sekoita vaniljakreemitäytteen joukkoon lakritsikastike. Pursota täytettä nappi vetopohjan keskelle.
- Valmista juustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma.
- Laita juustomassa leivosrenkaisiin. Jätä 5 mm vajaaksi. Anna hyytyä kylmiössä kaksi tuntia. Pakasta leivokset.
- Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70 asteiseksi. Sekoita joukkoon lakritsikastike. Kaada seos jäätyneiden leivosten pinnalle. Anna hyytyä. Posta leivosrenkaat.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
248 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa