Ainekset
- 2,500 kg
- 2,500 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kylmä vesi
- Kauli taikina halutessasi 3x3
- Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Taikina soveltuu erilaisten pasteijoiden ja piirakoiden kuoritaikiaksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
27770 kcal
Proteiini
306,8 g
Hiilihydraatti
1885,1 g
Rasva
2114 g
Tyydyttynyt rasva
1205 g
Ravintokuitu
87,6 g
Suola
12,7 g
Kalsium
5625,1 mg
D-vitamiini
17,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
460 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31,2 g
Rasva
35 g
Tyydyttynyt rasva
20 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa