Ainekset
Perustaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
0,600 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
0,600 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0,600 kg
- 0,400 kg kananmunia
- 0,001 kg piparjuuritahnaa
Pinnalle
- 0,240 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
- Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi täytteeksi. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle
- Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta
- Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
225 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
18,7 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
154,8 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
313 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
17,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa