Siirry sisältöön
Lämmin punajuurileipä

Lämmin punajuurileipä

Lämmin punajuurileipä

Ainekset


Ohje

  1. Sulata ruisnapit ja punajuurikroketit yön yli kylmässä tai 1-2 h huoneenlämmössä. Halkaise ruisnapit ja voitele jokainen puolisko tuorejuustolla. Levitä voidellut ruisnapit GN 1/1-40 -vuoan pohjalle.
  2. Asettele/lohko kroketit ruisnappien päälle ja ripottele pinnalle kaprikset. Sekoita juustoraaste, munat ja meirami keskenään. Levitä seos vuokaan leipien päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa 15-20 min. Tarjoa punajuurileivät kasvisruokana salaatin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 233 kcal
Proteiini 11,3 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 4,3 g
Suola 0,9 g
Kalsium 188,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 17,1 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search