Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,150 kg hiivaa
- 0,025 kg suolaa
- 0,270 kg sokeria
- 0,200 kg kananmunia
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
- 0,026 kg SBI parannetta
Pinnalle
- 0,100 kg kananmunia
- 0,400 kg raesokeria
Täyte
- 2,000 kg
-
1,400 kg
Valio mansikkatäytettäValio mansikkatäyte on paras valinta laskiaispullan täytteeksi. Runsasmarjainen täyte sopii myös paistettaviin leipomotuotteisiin.
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Paloittele taikina 60g paloiksi ja pyörittele.
- Nostata ja voitele kananmunalla.
- Ripottele raesokeri.
- Paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
- Jäähdytä.
- Halkaise pullat.
- Täytä kermavaahdolla ja mansikkatäytteellä.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
326 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
40,7 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Kalsium
37,8 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
323 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
40,3 g
Rasva
15,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa