Siirry sisältöön
Leipurin pasha

Leipurin pasha

Leipurin pasha

Ainekset

Pohja

  • 0,140 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,070 kg sokeria
  • 0,040 kg kananmunia
  • 0,001 kg leivinjauhetta
  • 0,220 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista murotaikina sekoittamalla kaikki täytteen aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan "tekeytyä" seuraavaan päivään. Anna kakkujen jäähtyä kunnolla ennen kakkurenkaiden poistamista.
  2. Kauli murotaikina levyksi ja ota Ø18 cm:n pohjia. paista pohjat 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia. Laita pohjat Ø 18 cm:n voideltujen kakkurenkaiden pohjalle
  3. Valmista täyte: Sekoita rahka, sokeri, vanilliinisokeri, sitruunapasta, vehnäjauhot ja kerma keskenään. Vispaa seosta 5 minuuttia nopeudella 3 (Hobart). Sekoita varovasti täytteen joukkoon vaahdotettu valkuainen. Annostele täyte kakkurenkaisiin.
  4. Sekoita kerma ja keltuaiset. Voitele kakkujen pinta em. seoksella.
  5. Paista kakut 120 asteisessa uunissa noin 100 minuuttia höyrypelti auki

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1931 kcal
Proteiini 89,2 g
Hiilihydraatti 187 g
Rasva 88,9 g
Tyydyttynyt rasva 48,8 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 1,6 g
Kalsium 790,3 mg
D-vitamiini 1,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal
Proteiini 8,6 g
Hiilihydraatti 18 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search