Siirry sisältöön
Lihapulla Mac & Cheese
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Lihapulla Mac & Cheese

Perinteinen makaronilaatikko saa uutta virtaa juustosta ja lihapullista. Tarjoile ketsupin kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Lihapulla Mac & Cheese

Ainekset

Mac & Cheese

Maustamiseen

  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kypsennä vehnäjauho Oivariini rasvassa. Lisää kuumennettu maitojuoma koko ajan sekoittaen. Hauduta hiljalleen hetki ja lisää juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Voitele kaksi 1/1 matalaa GN-vuokaa ja sekoita esikypsennetyt makaronit, juustokastike ja lihapullat pakeissa sekaisin. Paista 165 °C uunissa n. 30 min. Tarjoile ketsupin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 736 kcal
Proteiini 35,2 g
Hiilihydraatti 68,6 g
Rasva 34,8 g
Tyydyttynyt rasva 13,7 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 2,6 g
Kalsium 492,7 mg
D-vitamiini 3,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 243 kcal
Proteiini 11,6 g
Hiilihydraatti 22,6 g
Rasva 11,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search