Siirry sisältöön
Lohi-katkarapupiirakka

Lohi-katkarapupiirakka

Mielettömän helppo ja herkullinen lohi-katkarapupiirakka maustetaan Koskenlaskijalla, joka sitoo kaiken mehevyyden sisäänsä. Kokous- ja juhlatarjoiluiden kuningas tai lounaan silmäterä.

Lohi-katkarapupiirakka

Ainekset

Taikina

  • 0,200 kg
    Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
    Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 0,200 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,260 kg vehnäjauhoja
  • 0,007 kg
    leivinjauhetta

Täyte

  • 0,100 kg puuroriisiä
  • 0,400 kg vettä
  • 0,150 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmuna
  • 0,400 kg
    Valio kirjolohisuikaleita
    Suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
    Valio kirjolohisuikale 5 kg (á 12 mm)
  • 0,200 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
  • 0,003 kg suolaa
  • 0,150 kg
    Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosi
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
  • 0,020 kg hienonnettua tilliä

Voiteluun

  • 0 kg kokomunamassaa

Ohje

  1. Sekoita juusto, pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos kulhossa. Kelmuta taikina ja anna vetäytyä jääkaapissa n. 30 min.
  2. (TAI käytä valmista voitaikinalevyä.)
  3. Keitä ja valuta riisit. Viipaloi munat. Mausta kala ja katkaravut suolalla. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
  4. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy (n. 30 x 40 cm). (TAI levitä valmis voitaikinalevy uunipellille.) Lado levyn keskelle täyte.
  5. Taita taikinan reunat päälle ja kiinnitä ne huolellisesti toisiinsa. Käännä piirakka ympäri leivinpaperille niin, että sauma jää alle.
  6. Voitele ja pistele haarukalla.
  7. Paista piirakkaa 225 °C uunissa n. 25 - 30 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 600 kcal
Proteiini 25,5 g
Hiilihydraatti 35,3 g
Rasva 39,6 g
Tyydyttynyt rasva 19,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,8 g
Kalsium 231 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 361 kcal
Proteiini 15,4 g
Hiilihydraatti 21,2 g
Rasva 23,9 g
Tyydyttynyt rasva 11,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • kokomunamassaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search