Siirry sisältöön
Lohi-rieskaset

Lohi-rieskaset

Lohi-rieskaset

Ainekset

Pohja

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa

Täyte

Koristeluun

  • 0,360 kg keitettyä (10 min) kananmunaa
  • 0,200 kg
    Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
    Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
    Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
  • 0 kg tilliä

Ohje

  1. Sulata Valio GN-pizzapohja. Hienonna lohi. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  2. Purista liivatelehdet kuiviksi. Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-kalaseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  3. Levitä täyte pizzapohjalle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 t tai seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa annospaloiksi (n. 5 x 5 cm). Nostele leivokset vadille ja koristele.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 194 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatti 9,2 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1 g
Kalsium 51,1 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 9,6 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tilliä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search