Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa
Täyte
-
0,400 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,600 kg
- 0,005 kg valkopippuria
- 0,040 kg hienonnettua tilliä
- 0,010 kg liivatelehteä
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,200 kg
Koristeluun
- 0,360 kg keitettyä (10 min) kananmunaa
-
0,200 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata Valio GN-pizzapohja. Hienonna lohi. Yhdistä siihen kermaviili, valkopippuri ja tilli. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
- Purista liivatelehdet kuiviksi. Liuota liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja sekoita kermaviili-kalaseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
- Levitä täyte pizzapohjalle. Anna hyytyä jääkaapissa peitettynä vähintään 4 t tai seuraavaan päivään.
- Leikkaa annospaloiksi (n. 5 x 5 cm). Nostele leivokset vadille ja koristele.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
194 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Kalsium
51,1 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
176 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- tilliä