Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Graavilohi
-
0,450 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg sormisuolaa
- 0 kg sokeria
Paneroitu lohi
-
0,450 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0,040 kg sinappia
- 0,200 kg ruissipsejä hienonnettuna
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kylmäsavulohi
-
0,240 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
Fenkolisalaatti
- 0,350 kg fenkolia
- 0,030 kg fariinisokeria
- 0,200 kg Maalahden limppua
- 0,100 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmuna
Jogurttiremoulade
- 0,200 kg
- 0,100 kg sinappista kurkkusalaattia
- 0,030 kg tuoretta tilliä
Tilliperuna
- 0,250 kg puikulaperunaa
- 0,050 kg lohen nahkaa
-
0,150 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,030 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
Graavilohi
- Mausta annospalat ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
Paneroitu lohi
- Leikkaa lohen nahka pois ja ota se talteen.
- Leikkaa annospalat pituussuunnassa neljään osaan.
- Sivele pintaan sinappi ja paneroi ruissipsimuruissa.
- Paista voissa kypsäksi.
Fenkolisalaatti
- Leikkaa fenkoli suikaleiksi.
- Lisää pannulle sokeri ja anna sen sulaa. Lisää joukkoon fenkolit ja kypsennä.
- Leikkaa limppu kuutioiksi ja halkaise kananmunat.
Jogurttiremoulade
- Valuta jogurttia vähintään 1 h kylmiössä. Sekoita jogurtin joukkoon kurkkusalaatti ja hienonnettu tilli.
Tilliperuna
- Paahda talteen otetut lohennahat rapeksi ja hienonna.
- Keitä puikulaperuna kypsäksi.
- Mausta kypsät perunat lohen nahka muruilla, voilla ja tillillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
487 kcal
Proteiini
23,6 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
29,6 g
Tyydyttynyt rasva
10,8 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
1,5 g
Kalsium
47,8 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
12,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa
- sokeria