Ainekset
Taikina
- 0,700 kg vehnäjauhoja
- 0,300 kg ruisjauhoja
- 0,015 kg leivinjauhetta
-
1,000 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg
- 0,300 kg kananmunia
Täyte
-
1,275 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,500 kg parsakaalia
- 0,850 kg
- 0,085 kg tuoretta tilliä
- 0,008 kg mustapippurirouhetta
Munakerma
-
1,000 kg
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1,000 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina. Sekoita vehnäjauhot, ruisjauhot, leivinjauhe ja voi murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka ja munat. Kauli taikina 3 x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä vähintään kaksi tuntia.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 7,5 cm:n Al-foliovuokat. Anna pohjien levätä vähintään tunti.
- Leikkaa kohmeinen kirjolohifile kuutioiksi. Levitä kuutiot pohjille. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja hienonnettua tilliä. Ripottele pinnalle pizzajuustoraastetta.
- Valmista munakerma. Sekoita kananmunien joukkoon ruokakerma.
- Kaada munakerma vuokiin täytteen päälle.
- Paista piiraat 200 asteisessa uunissa n. 15 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
229 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
120,5 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
260 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
19,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa