Siirry sisältöön
Lohipalat

Lohipalat

Lohipalat

Ainekset

Pohja

  • 0,250 kg
    Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0,300 kg pakasteperunasoseaineksia
  • 0,230 kg täysjyvävehnäjauhoja
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,010 kg hienonnettua tilliä
  • 0 kg hienonnettua ruohosipulia

Täyte


Ohje

  1. Valmista pohja sekoittamalla aineet keskenään, perunasoseaines sulatettuna. Taputtele jauhotetuin käsin pohjataikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Kuullota purjoviipaleet Oivariini juoksevassa. Lisää kirjolohikuutiot ja kypsennä kunnes kala on melkein kypsynyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä seos pohjan päälle.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste. Sekoita keskenään kevytkerma, munat ja tilli. Kaada seos päällimmäiseksi. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 25 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 203 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 6,9 g
Rasva 14,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,6 g
Kalsium 140,6 mg
D-vitamiini 2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 251 kcal
Proteiini 12,6 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 18,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • hienonnettua ruohosipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search