Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,700 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
-
0,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
0,150 kg
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0,250 kg omenakuutioita, pakaste
- 0,010 kg limemehua
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0,280 kg
- 0 kg tuoretta tilliä hienonnettuna
- 0 kg limeä lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lohi. Valmistele kaksi identtistä rullaa. .
- Asettele viipaleet limittäin 30cm x 15cm kokoiseksi levyksi kelmulle
- Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä se lohien päälle.
- Kääri tiukaksi rullaksi. Voit kääriä rullat vielä folioon, jolloin rullista tulee tiiviin kauniita. Anna vetäytyä yön yli.
- Laita rullat jäähtymään pakkaseen yhdeksi tunniksi.
- Paahda ja hienonna ruiskiekot.
- Leikkaa rullat annoskiekoiksi lisää ruismurut päälle. Koristele tillillä ja limetillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
177 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,5 g
Kalsium
32,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
236 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- limeä