Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakastekasvissekoitusta
- 0,018 kg suolaa
-
0,010 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,010 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
-
1,500 kg
Valio kirjolohikuutioitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
Piparjuurikastike
- 0,300 kg
- 0,040 kg piparjuuritahnaa
- 0,006 kg suolaa
Lisäksi
- 0,500 kg jääsalaattia
- 0,500 kg friseesalaattia
- 0 kg
Jaa resepti
Ohje
- Höyrytä kasviksia n. 3 min. Jäähdytä ja valuta hyvin, mausta suolalla.
- Sulata ja valuta lohikuutiot ja mausta pippurilla.
- Kuullota valkosipulit Oivariini rasvassa. Lisää sekaan lohikuutiot. Paista kypsäksi.
- Lisää lopuksi joukkoon kasvikset. Jäähdytä.
- Yhdistä ruokajogurtti ja piparjuuritahna ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää salaatin sekaan. Anna salaatin maustua kylmässä mielellään pari tuntia.
- Tarjoile salaattipediltä Valio Rouhepalojen kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
465 kcal
Proteiini
33,1 g
Hiilihydraatti
19,6 g
Rasva
25,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
8,7 g
Suola
3 g
Kalsium
188,8 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
292 kcal
Proteiini
20,8 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
5,5 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio rouhepaloja